stichting opstap & grip

Je kunt wel zeggen dat we een warme band hebben met deze goededoelenorganisatie, die zich inzet voor het verbeteren van onderwijs, levensstandaarden en welzijn in binnen- en buitenland.

  • Om te beginnen is onze directeur Petra bestuurslid.
  • Verder zijn er meerdere goede doelen waar we ons samen hard voor maken. Zo zorgen we er sinds 2021 – samen met ook Stichting Sala Kuchi Kuchi – voor dat de deuren van twee weeshuizen in Zambia nog steeds open zijn. Ontzettend waardevol voor de ongeveer 70 kinderen voor wie de weeshuizen het verschil maken.
  • Ook gaat de helft van het totale sponsorgeld dat door onze collega’s tijdens Mystery Mountain wordt opgehaald – ieder jaar krijgen meerdere Grippers de kans om voor het goede doel een Europese berg te trotseren – naar deze stichting en zodoende naar hun projecten. De andere helft gaat overigens naar Orange Babies.
  • Daarnaast steunen we afzonderlijk van elkaar een aantal dezelfde, mooie organisaties, namelijk Orange Babies, rijvereniging de Hazelaar en kinderboerderij de Agathahoeve. Ook hier komen we elkaar dus weer tegen.

Meer weten over deze bijzondere organisaties of de andere projecten die Stichting Opstap een warm hart toedraagt? Kijk op: www.stichting-opstap.nl