Pre-audit service

een compleet pakket van diensten tot aan de jaarrekeningcontrole

Mis je een proactieve adviseur en sparringpartner bij het opstellen van de jaarrekening? Heb je het gevoel dat bij je controlerend accountant de voorgeschreven scheiding tussen controle en advies in de weg zit? Of merk je dat het samenstellen van het controledossier steeds meer professionele deskundigheid en tijd vergt? Het is ónze expertise en we helpen je graag.

Maak een afspraak

grip staat voor grip

goed voorbereid op de jaarrekeningcontrole

Wij weten precies wat er nodig is voor een goede voorbereiding van de jaarrekeningcontrole. Onze accountants hebben namelijk zelf ruime ervaring met jaarrekeningcontroles. Op een efficiënte manier verzorgen we het hele proces voor je. We leveren een compleet dossier – met álle benodigde stukken – aan bij de controlerend accountant. Uiteraard inclusief een controlewaardige jaarrekening. We treden op als regisseur van het hele proces en als spil tussen jou en je controlerend accountant. Zo verloopt de jaarrekeningcontrole zo efficiënt mogelijk en beperk je de kosten tot het minimum.

proactief advies

Omdat we niet gebonden zijn aan de strakke regelgeving waarmee de controlerend accountant wel te maken heeft, kunnen we je - in tegenstelling tot jouw controlerend accountant – ook bij pre-audit advies geven en een sparringpartner voor je zijn. Voor complexe vraagstukken op het gebied van onder andere waarderingen, financieringen, investeringen, fiscale posities en AO/IB, zit je goed bij Grip. Zo word je ontzorgd en combineer je een optimale voorbereiding van de jaarrekeningcontrole mét het advies van een betrokken adviseur.