hr- en salarisadministratie

breng meer efficiency in je salarisadministratie

Salarisadministratie vraagt veel tijd en nauwkeurigheid. Dat is al één goede reden om Grip in te schakelen. Daarnaast zitten er aan de uitvoering van die administratie ook nogal wat haken en ogen. Dat is een tweede goede reden om te kiezen voor onze specialisten. Zij nemen je dit hele traject graag uit handen. Bovendien zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving, en geven ze je, in overleg met onze fiscale en juridische adviseurs, passend advies over elk aspect van HR- en salarisadministratie.

Maak een afspraak

grip staat voor grip

salarisadministratie

Administratie bijhouden van personeelsgegevens, berekenen van salarissen in bruto-/nettoloon, loonheffingen aftrekken en doorgeven aan de Belastingdienst, werknemersvoordelen opnemen, jaaropgaven opmaken, loonkosten in de administratie opnemen en uitbetalen. Een goede salarisadministratie is veelomvattend. Wil je dat het goed, zorgvuldig en efficiënt geregeld is? Eén belletje naar Grip is voldoende. Onze experts nemen je dit met veel liefde uit handen.

hr-administratie & digitale personeelsdossiers

Hoe meer medewerkers je hebt, hoe groter de behoefte om de personeelsdossiers en -administratie goed te organiseren. Gelukkig zijn er tegenwoordig fantastische digitale systemen en apps om dit goed in te richten én bij te houden. De uitdaging is om het zo efficiënt mogelijk te doen zodat je overzicht creëert en op elk moment toegang hebt tot de juiste gegevens. Wij adviseren je over de juridische kant hiervan, maar helpen je ook graag bij de inrichting van zo’n digitaal dossier.

werknemerloket

Wij werken met Loket.nl. Makkelijk voor jou, makkelijk voor je medewerkers. Voor hen is er namelijk het Werknemerloket. Hierin kunnen ze zelf hun gegevens aanpassen, hun loonstroken inzien én verlof aanvragen. Ook kun je nieuwe medewerkers via deze portal bijvoorbeeld hun arbeidsovereenkomst sturen en laten tekenen. Zo heb je alle informatie in één portal. Uiteraard bepaal je als werkgever zelf welke gegevens hier gedeeld worden en blijf je de regie houden. Lastig om in te richten of tijdrovend om op te starten? Wij helpen je hier graag bij!

hr-advies

Je onderneming valt of staat met de mensen die er werken. En dus wil je goed voor je medewerkers zorgen, zonder jezelf tekort te doen. Onze adviseurs geven je advies over hoe je dat kunt doen. Op het gebied van subsidies, de werkkostenregeling, arbeidsrechtelijke zaken en verlofregelingen. Onze specialisten hebben parate kennis, een bak aan ervaring én kunnen heel eenvoudig overleggen met de fiscalisten en juristen binnen ons team. Zo ben je altijd verzekerd van het beste advies.

geef je zaken in handen van grip

Dan gebeurt het professioneel en volgens de actuele wet- en regelgeving. We kunnen je salarisadministratie volledig verzorgen en je begeleiden bij arbeidsovereenkomsten. Bovendien verzorgen we de aangiften bij diverse instanties, maken we salarisberekeningen en adviseren we je als het gaat om cao-bepalingen, arbeidsvoorwaarden, loonheffingen en socialezekerheidswetgeving. Uiteraard werken we hierbij nauw samen met onze fiscale en juridische adviseurs.