Accountancy

accountants die inspireren

We stellen je managementrapportages en jaarrekening op, maar zijn vooral ook je sparringpartner en adviseur. Hoe ontwikkelt je bedrijf zich, haal je de gewenste groei en hoe ziet je toekomst eruit als je zo doorgaat? Is het wellicht handig om bij te sturen? Op basis van de cijfers en met de kennis over jouw bedrijf en de branche, krijg je van ons direct feedback en advies. Dát is waar onze accountants het allerbeste in zijn.

Maak een afspraak

grip staat voor grip

Grip InSight: financiële administratie en actueel inzicht

Grip InSight is onze eigen tool waarmee jij als ondernemer snel inzicht hebt in je actuele financiële positie. Onmisbaar hierbij is een efficiënt ingerichte en goed gevoerde administratie die wij koppelen aan slimme tools en applicaties. Je kunt ervoor kiezen om de administratie hiervan zelf te doen, maar je kunt het ook uit handen geven. Wij nemen dit graag op ons en blijven continu kritisch en alert op verbeterpunten voor jouw bedrijf.

financiële rapportages & prognoses

Gegevens die up-to-date zijn, zijn goud waard. Door inzichtelijk te krijgen hoe je tot een bepaald resultaat bent gekomen, hoe de geldstromen lopen of hoe je actuele financiële positie is, kun je makkelijker verbeteringen doorvoeren. Daarom maken we graag een liquiditeitsplanning, een periodevergelijking of andere heldere financiële analyses voor je. Als je zicht hebt op alle stromen, is het eenvoudig om prognoses en doelstellingen op te stellen.

samenstellen jaarrekeningen

Bij Grip doen we nog steeds waar we ooit mee begonnen zijn: het samenstellen van jaarrekeningen. Als ondernemer ben je doorgaans verplicht om ieder boekjaar een jaarrekening of financieel verslag op te stellen. En in sommige gevallen is ook een accountantsverklaring nodig. Wij verzorgen dit allemaal graag voor je. Zeg ’t maar, waarmee kunnen we jou helpen?

bedrijfseconomisch advies

Wat wij het állerleukste vinden in ons werk? Dat we naast jou mogen staan om je écht te helpen bij het verwezenlijken van je plannen. We helpen je de dingen te regelen en in goede banen te leiden en denken graag mee over de meest uiteenlopende ondernemersvraagstukken. Als ondernemer kún je nou eenmaal niet alles weten. Zeker niet als het gaat om regelgeving of een duurzaam businessmodel. Daarom is het fijn als je een beroep kunt doen op een team van specialisten. Wij staan aan jouw zijde en op basis van cijfers én de kennis over jou en je bedrijf, geven wij eerlijk en goed advies.

nog een specialisme van grip

De implementatie van een goed managementinformatiesysteem. Voor nog meer inzicht in jouw cijfers en prestaties. Jouw eerste aanspreekpunt is een van onze accountants, maar ook onze fiscalisten en juristen kijken mee. Bijvoorbeeld hoe je je fiscale structuur kunt optimaliseren en of je bedrijf nog de juiste organisatievorm heeft.