maak kennis met grip!

Leuk dat je interesse hebt in Grip. Kom je bij ons werken, dan stap je in een betrokken en gezellig team waarin je veel vrijheid en vertrouwen krijgt. Grip is niet zomaar een werkgever. We zijn ambitieus, maar wel op onze eigen manier. Dat betekent dat we altijd het beste willen voor onze klanten, maar óók voor jou als collega. Daarom bieden we je volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Samen zijn we Grip.

grip is

ontspannen

Tuurlijk hebben we weleens werkstress of een deadline, maar juist daarom is het zo belangrijk om op tijd even op te laden. Bijvoorbeeld tijdens de lunch in onze gezellige kantines of aan een van onze picknicktafels. Of bij de gezamenlijke teamborrels, sportieve evenementen of leuke uitjes van onze actieve personeelsvereniging. Bovendien geloven we in collegialiteit en niet in rivaliteit en dat werkt op zich al heel ontspannend.

grip is

sportief

Dat sportief bezig zijn goed voor je is, dat hoef je de meeste collega’s bij Grip niet te vertellen. Het animo voor de sportieve activiteiten die bij ons worden georganiseerd is altijd groot. Sportief bezig zijn combineren we ook graag met het steunen van goede doelen. De fietstour voor Orange Babies door Zuid-Afrika en de deelname aan Mystery Mountain – allebei jaarlijks op het programma – zijn hier twee mooie voorbeelden van.

grip

loont

Kies je voor Grip, dan kies je voor werken in een prettige, collegiale sfeer. Een plek waar je tot je recht komt en waar je je volop mag én kan ontwikkelen. We geven je vertrouwen én voldoende mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Wat je ambities ook zijn.

grip is

betrokken

Naast accountant, fiscalist, jurist en salarisadviseur zijn we bij Grip bovenal gewoon mens. We zetten ons in voor onze klanten, maar zijn er ook voor elkaar. Én we zijn betrokken bij de wereld om ons heen door ons ook in te zetten voor diverse goede doelen.

grip is

jezelf ontwikkelen

Met onze Grip Academy bieden we je graag de juiste tools om te kunnen groeien. Groeien binnen je functie of naar een volgende functie. Op vaktechnisch gebied, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Met coachgesprekken en vaktechnische trainingen én met per carrièrefase een passend coachingstraject. Hierin ga je samen met collega’s, die in dezelfde carrièrefase zitten, aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw soft skills.