financiële, fiscale en juridische diensten onder één dak

Ondernemen is schaken op meerdere borden tegelijk waarbij je regelmatig voor financiële, fiscale en juridische hoofdbrekens komt te staan. En die kunnen knap ingewikkeld zijn. Dan is het fijn dat Grip er is. Wij geloven in de kracht van samenwerking en geven zowel financieel, fiscaal als juridisch advies. En daarbij bundelen we alle kenniskracht die we in huis hebben. Álles voor het beste advies.

grip op...

accountancy

De basis van een gezond bedrijf is helder inzicht. Maar wat zeggen die cijfers over je bedrijf, over de gewenste groei en waar moet je mogelijk op acteren? We kijken proactief mee en geven advies waar je écht iets aan hebt. Dáár zit onze meerwaarde.

pre-audit service

Wil je dat de jaarrekeningcontrole goed en efficiënt verloopt? Ook daar zorgen we voor. We verzorgen het hele closing-the-books-proces en we leveren de controlerend accountant alle informatie die hij nodig heeft. Natuurlijk zijn we ook regisseur van het hele proces. Ook dit nemen we je graag uit handen.

fiscaal advies

Leuker kunnen we het niet maken, wel voordeliger. Voor de meeste ondernemers is alles wat met belastingen te maken heeft geen favoriete bezigheid. Gelukkig zetten onze fiscalisten graag hun tanden in fiscale aangelegenheden. Ze maken écht het verschil en zorgen ervoor dat je niet meer afdraagt dan noodzakelijk.

juridisch advies

Regels. Wetgeving. Voorwaarden. Als ondernemer heb je er regelmatig mee te maken. Maar weet je er zelf wel voldoende vanaf? Het is prettig om altijd terug te kunnen vallen op juristen die hier dagelijks mee dealen. Welke juridische vraag je ook hebt, Grip heeft een antwoord.

strategisch advies

Als ondernemer krijg je te maken met complexe vraagstukken. Welk scenario of welke oplossing is het beste voor jou en je onderneming? Je kunt er behoorlijk wakker van liggen. Dat hoeft niet. Onze adviseurs zijn jouw sparringpartner en begeleiden je graag bij strategische vraagstukken.

corporate finance

Een fusie of overname is zeer ingrijpend. Of je nu gaat fuseren, je bedrijf wilt verkopen of zelf op overnamepad gaat: het is een intensief traject. Op financieel, fiscaal en juridisch gebied, maar óók emotioneel. Wij kijken naar álle aspecten én staan je bij met al onze expertises.

hr- en salarisadministratie

Een goede HR- en salarisadministratie vereist veel kennis, maar vooral ook veel tijd. Tijd die je waarschijnlijk liever besteedt aan iets anders. Gelukkig zijn daar onze specialisten. Zij nemen je dit met heel veel plezier graag uit handen én voorzien je van passend advies.

ondernemen over de grens

Ondernemen over de grens, dat is leuk én uitdagend. Omdat we onderdeel zijn van het wereldwijde Kreston Global-netwerk, kun jij niet alleen rekenen op onze eigen experts, maar ook op die van onze Kreston Global-collega's in meer dan 110 landen. Dat voelt als goed internationaal zakendoen!