Jezelf ontwikkelen

werk je bij grip, dan investeren we graag in jou!

Met onze Grip Academy bieden we je graag de juiste tools om te kunnen groeien. Groeien binnen een functie of naar een volgende functie. Op vaktechnisch gebied, maar zeker ook op persoonlijk vlak. We stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Want als jij lekker in je vel zit en met plezier je werk kunt doen, dan zijn wij ook blij. En niet onbelangrijk, onze klanten profiteren daar natuurlijk ook van.

Binnen onze Grip Academy vind je naast vaktechnische cursussen ook trainingen en coachingstrajecten gericht op soft skills. Vaak in groepsverband, maar ook individueel. En daar stoppen de mogelijkheden niet. Wat denk je bijvoorbeeld van ervaring opdoen bij een van onze buitenlandse Kreston-partners? Of een fietstour voor Orange Babies maken door Zuid-Afrika? Maatschappelijk verantwoord én je wordt er als persoon ook nog eens rijker van. Bij Grip zijn er mogelijkheden en kansen genoeg!

vaktechniek

Het hele jaar door organiseren we intern hoogwaardige, vaktechnische cursussen. Uiteraard afgestemd op de actualiteiten en op jouw carrièrefase. Ook stellen we jaarlijks een leerzaam cursusprogramma op. Dit kopen we vervolgens in bij gerenommeerde cursusorganisaties. En natuurlijk is het ook mogelijk om op individuele basis een externe training te volgen.

soft skills

Als je start bij Grip – op welk niveau dan ook – gooien we je niet in het diepe. Je start met je Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Vervolgens bepalen we samen wat je eventueel nog meer nodig hebt om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Hierin is veel mogelijk. Van coaching on the job tot vaardigheidstrainingen. En uiteraard zitten we regelmatig samen om tafel om te kijken hoe het met je gaat en wat we nog voor je kunnen doen.

Daarnaast kun je – afhankelijk van waar je staat in je carrière – deelnemen aan een van onze uitgebreide coachingstrajecten.

  • Ben je starter of heb je enkele jaren werkervaring? Dan past het Personal Development traject (PD) waarschijnlijk goed bij jou.
  • Heb je al meer werkervaring? Dan kun je in aanmerking komen voor het Human Development traject (HD).
  • Ben je een ondernemende senior professional en wil je je managementvaardigheden verder ontwikkelen? Dan sluit het Management Development traject (MD) uitstekend aan.
  • Heb je de ambitie en kwaliteiten om directielid te worden? Dan is er het Directietraject.

de grip academy in één oogopslag

Download