Grip Nieuws

Mountainbiketour Oosterbeek

27 februari 2024

Het was al vroeg druk in Oosterbeek afgelopen zaterdag; 14 sportievelingen hadden zich aangemeld om de fiets op te gaan en te mountainbiken voor het goede doel. Deze actie werd georganiseerd door onze collega Martin, om geld in de zamelen voor de reis naar Zuid-Afrika met Orange Babies die hij binnenkort samen met collega Ferdi gaat maken.

Tussen 09:00 en 09:30 uur verzamelden de deelnemers zich bij sportgebouw JP Heije in Oosterbeek. Na een gezamenlijk ontvangst met koffie en thee, werden de deelnemers in twee groepen verdeeld. Zo was er voor ieder niveau een passende tour beschikbaar met een eigen gids. Zo’n 2 uur lang werd er gefietst door de mooie en uitdagende omgeving, met natuurlijk de nodige hoogteverschillen en klimmetjes. De tour werd afgesloten op de beginlocatie met een lekkere lunch.

Het opgehaalde bedrag van ruim €1.000 voor deze actie is toegevoegd aan de actiepagina. Eerder organiseerde Ferdi ook al twee geslaagde sponsoravonden voor hun reis.
Op donderdag 7 maart a.s. vliegen Martin en Ferdi naar Johannesburg. De stand bekijken en/of doneren? Dat kan nog via de volgende link: Martin en Ferdi on tour in South Africa.