Grip Nieuws

Zomerborrel 2024

10 juli 2024

Buon appetito! Afgelopen vrijdagmiddag werd de parkeerplaats van ons kantoor in Duiven omgetoverd in Italiaanse sferen voor onze jaarlijkse zomerborrel met het team. Traditiegetrouw sloten we hiermee het eerste halfjaar af in een aangeklede tent met bar (en heaters om de Italiaanse warmte na te bootsen). Zaal Gieling Groessen verzorgde daarbij een voortreffelijk Italiaans 6-gangen diner.

‘s Middags werd de borrel afgetrapt met cocktails, een speech door directeur Rico én een leuke verrassing voor alle medewerkers. Na het diner -met daarbij op de achtergrond de halve finale van het EK voor de liefhebbers- was het tijd voor een pubquiz. De winnende groepen werden daarbij in het zonnetje gezet met een Italiaans pakket. Kortom; het was weer een geslaagde halfjaarsafsluiting!