Grip Nieuws

Sponsordiner bij restaurant Vanouds

5 juli 2024

Familie, vrienden, kennissen en overige genodigden schoven woensdagavond bij elkaar aan om te genieten van een 3-gangendiner bij restaurant Vanouds in Doetinchem. Onze collega’s Mandy, Kim, Demi, Tijmen en Rob organiseerden dit all-in diner om hun sponsorbedrag voor Mystery Mountain een boost te geven.

Het was een plezierige drukte bij het restaurant. Voor een vast bedrag per persoon konden de deelnemers de hele avond volop genieten van de gerechten, dranken, speeches, aankleding en gezelligheid. Daarnaast was er halverwege de avond nog een veiling van onder andere een uniek Mystery Mountain sportshirt en toegangstickets voor Jumpsquare. En met succes! Maar liefst € 3000,- werd in totaal opgehaald om toe te kunnen voegen aan het actiebedrag van Team Grip. In september wordt het totale ingezamelde bedrag verdeeld over de goede doelen Orange Babies en Stichting Opstap.

Ook dit jaar gaat er weer een groep collega’s de sportieve uitdaging van Mystery Mountain aan; in september beklimmen zij hardlopend of fietsend een nog onbekende berg voor stichting Orange Babies en Stichting Opstap. De stand bekijken en/of doneren? Dat kan via de volgende link: Team Grip – Mystery Mountain.