Grip Nieuws

25 jaar de Agathahoeve

29 april 2024

Al vijf jaar op rij deelt onze directeur Petra Uylen, namens Sinterklaas, aan het einde van het jaar presentjes uit bij kinderboerderij de Agathahoeve in Oostvoorne. Deze kinderboerderij biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking die werken in de cadeauwinkel, in de lunchroom en natuurlijk op de boerderij. En dit jaar bestaan zij al 25 jaar!

Omdat we het zo fantastisch vinden wat ze doen en elk jaar met eigen ogen zien hoeveel deze non-profitorganisatie betekent voor de mensen en hoe puur en dankbaar de reacties zijn, besloot Grip om de Agathahoeve voor het jubileum extra in het zonnetje te zetten en een uitje naar keuze te sponsoren. Afgelopen donderdag vertrok een bus met 24 cliënten en 6 begeleiders naar Port Zélande. Hier beleefden ze een dag vol plezier met zwemmen, bowlen, midgetgolf, lunch en diner. En wat een blije gezichten weer!

Petra Uylen is naast directeur van Grip Accountants en Adviseurs N.V., tevens bestuurslid van Stichting Opstap. Onder andere kinderboerderij de Agathahoeve kan jaarlijks rekenen op de steun van Stichting Opstap, Grip en Petra zelf. Meer weten over de organisaties die we een warm hart toedragen? Of zelf doneren? Kijk op Grip Accountants en Adviseurs | Grip als hulpsinterklaas (gripadviseurs.nl).