Grip Nieuws

Martin en Ferdi terug uit Zuid-Afrika

27 maart 2024

Ongelooflijk trots zijn wij op de prestatie van Martin en Ferdi, onze collega’s die vorige week tien dagen lang door Zuid-Afrika hebben gefietst voor Orange Babies. Met hun acties wisten ze bijna € 15.000 op te halen voor dit goede doel.

Sinds onze kerstborrel vorig jaar, was het trainen geblazen voor Martin en Ferdi. Toen hoorden zij dat ze op 7 maart naar Johannesburg in Zuid-Afrika mochten afreizen. Hier hebben ze elke dag samen met andere deelnemers 40 tot 60 kilometer gefietst om diverse projecten te bezoeken van Orange Babies en Stichting Opstap. Naast het afleggen van de kilometers per fiets, staken ze zelf ook flink de handen uit de mouwen, onder andere met helpen verven en tuinieren. Natuurlijk is er ook veel gedanst en gezongen met alle kinderen.

Martin en Ferdi hebben bijna dagelijks een verslag gemaakt met foto’s en dit bijgehouden in hun blog. Dit is via de volgende link te lezen: Martin en Ferdi on tour in South Africa 2024 (orangebabies.nl).

Kortom, een prachtige, onvergetelijke en zeer dankbare ervaring voor alle deelnemers. Aan het einde van de mountainbiketour werd de totale opbrengst bekendgemaakt: maar liefst € 200.000!